Home » Inspiracija, Media, Slide » Orašar

Orašar

ZAGREB, prosinac 2012. Mlada modna ekipa za kraj godine odlučila je iznenaditi sve koji prate njihov rad, te je za potrebe ovog snimanja odlučila oživjeti jednu od najpoznatijih božićnih priča – ORAŠARA

Nakon uspješnica sa „Primadonna Girl“ gdje su predstavili mladog talentiranog dizajnera FASHION.HR-a Aleksandra Žarevca, „Malene“ koja je inspirirana čuvenim filmom s Monicom Bellucci u kojoj su proslavili 10 godina rada Anamarije Brkić i brenda A’marie, te priče SKYFALL gdje je predstavljen rad mladog dizajnera Ivana Alduka koji ove godine slavi 5 godina rada na red je došla i priča s kojom mlada uigrana ekipa ispraća godinu na izmaku.

Ovoga puta na jedan sasvim drukčiji način izvela je modu na ulice. Nit vodilja bila je upravo bajka, a za bajke najbolje su upravo Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević dizajnerice brenda Boudoir koje su ove godine na posljednjem CRO A PORTER-u proslavile 10 godina svoga rada velikom revijom „Rocking Baroque“ koja je izazvala velike ovacije publike, ali i kritike.

Balet Orašar je čarobna priča o Božiću te je idealno mjesto za spoj prekrasnih BOUDOIR haljina i baletnih papučica. U ovom dijelu projekta željeli smo ući u taj bajkovit svijet te prikazati tu priču u nekom novom, modnom duhu. Spoj plesa i mode bila je želja mlade modne blogerice i plesačice Barbare Repe (http://ar-ar.blog.hr), koja je doista uživala u nastajanju ovih fotografija. Uz Barbaru Repe, sudjelovala je i Nika Grah, mlada maturantica i plesačica Plesnog studija Edite Cebalo također u ulozi lutke.

Zahvaljujemo se Amelie, Lady Šarm te Boudoir-u na ustupljenom prostoru, te što su nam pomogli ostvariti ovu ideju! Također, zahvaljujemo se Kuhancu iz zagrebačke Tomićeve ulice što su nam ustupili pravu lutku Orašara.

Foto: Karmen Poznić – Oblak Photography
Make up: Tena Bašić
Frizura: Barbara Repe
Odjeća: Boudoir
Prostor: Lady Šarm, Amelie
Modeli: Barbara Repe, Nika Grah
Voditelji projekta: Nikola Grbin, Barbara Repe
Prostor: Lady Šarm, Amelie, Boudoir
Pudl: Galadriel A’mael Ikaliconn – vlasnik: Marcela Kokot

Posted by on Dec 25 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA