Home » Inspiracija, Media, Slide » Skyfall

Skyfall

Mladi tim modnih entuzijasta ponovno je udružio svoje snage i pred kraj godine odlučio lansirati još dvije modne priče, a prva od zadnje dvije priče s kojom će zaključiti 2012 godinu simbolično je nazvana „SKYFALL“.

Ovoga puta u suradnju se uključio i jedan od najpoznatijih hrvatskih mladih dizajnera, Ivan Alduk, koji ove godine slavi 5. godišnjicu svoga rada. Ivan Alduk odlučio je ustupiti nekoliko komada iz svoje najnovije kolekcije koji još uvijek nisu predstavljeni javnosti te ih je odlučio ekskluzivno predstaviti baš putem ove malene modne priče – „SKYFALL“.

Komadi iz posljednje njegove kolekcije izvrsno su se uklopili u urbanu minimalističu priču, a popularan Coded Edge nakit mladog dizajnera i fotografa Jure Perišića oštrih linija naglasio je stil i atmosferu.

Nakon izvrsnog uspjeha sa „Primadonna Girl“, a posebice „Malena“ dijelom projekta u kojem su se kao modeli pronašli i „dečki s ulice“, ponukani dobrim kritikama i ovaj put je uključena u projekt osoba koja nema doticaja s modnim svijetom. Kao model, uz jednu od najdugovječnijih i najčitanijih hrvatskih modnih blogerica u Hrvatskoj Barbaru Repe, našla se i mlada plesačica i studentica Petra Krpan.

„Primadonna girl“ i „Malena“ prva su dva djela modnog projekta kojeg potpisuju Nikola Grbin i Barbara Repe. Za potrebe tih snimanja angažirani su mladi fotografi Jure Perišić i Karmen Poznić te je korištena odjeća Aleksandra Žarevca, Boudoir, A’marie, Ivice Klarića te Ivana Alduka.

Nikola Grbin i Barbara Repe projekt su pokrenuli prije 6 mjeseci, a prvi rezultati vidjeli su se već prije mjesec i pol kada je lansirana „Primadonna girl“.

Nakon SKYFALL-a, na kraju ove 2012. godine slijedi jedna prava božićna poslastica ORAŠAR, reinterpretirana i predstavljena u nekom novom, modnom obliku.

SKYFALL

Foto: Jure Perišić
Asistent fotografa: Matea Ribarević
Make up i frizura: Barbara Repe
Odjeća: Ivan Alduk
Obuća: Cavallino Shoes
Nakit: Coded Edge
Modeli: Barbara Repe, Petra Krpan
Asistent: Ivan Miletić

Voditelji projekta: Nikola Grbin, Barbara Repe

Posted by on Dec 22 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA