Home » Dizajn, Inspiracija, Media, Slide » New giveaway: Nohaa!

New giveaway: Nohaa!


Budi posebna, nosi Nohaa, nit vodilja je pod kojom kreiraju Ivica Nola i Rijana Hadžić.

Nohaa je nastala u prosincu 2009. godine, prijavljivanjem na natječaj časopisa Cosmopolitan, gdje je  i pobijedila. Zadatak je bio napraviti najkreativniji poklon za Valetinovo koji se prodavao uz Naomi Campbell parfeme u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini po većim drogerijama. Nakon toga se Nohaa priča nastavlja, sudjelujući i izlažući radove po raznim događanjima. Najveći uspjeh Nohaa je ostvarila 2011. godine prolaskom u finale modnog događaja Portanova Fashion Incubator gdje se predstavila s kolekcijom odjeće i modnih dodataka“Crna kraljica 1, 2, 3“.

Nohaa inspiraciju pronalazi u prirodi, prošlim vremenima, geometrijskim oblicima, linijama i plohama. No najveća im je inspiracija materijal koji se u tom trenutku nađe pred njima.

Nohaa proizvodi namijenjeni su svima koji vole neobične unikatne stvari. Želja im je da se žene koje nose Nohaa odjeću i modne dodatke osjećaju zamijećeno, posebno i lijepo.

Potražite Nohaa proizvode na www.facebook.com/pages/Nohaa

Nohaa Krpa.hr stranica: www.krpa.hr/Nohaa

Nohaa email: nola.hadzic@gmail.com

Modni video za Crnu kraljicu 1,2,3:

 

U giveawayu na whattafashion.com možete osvojiti atraktivnu torbu by Nohaa ( foto dolje)!


Sve što trebate učiniti da biste sudjelovali je:
Biti fan  Nohaa na FB stranici, biti fan whattafashion.com te napraviti share linka na ovaj članak sa fan stranice Whatta Fashion te u prostor za komentare upisati: Nohaa i whattafashion.com me daruju

Dobitnika/dobitnicu biramo pomoću random.org
Giveaway traje do 16. 12. 2012. u 20 h.
Sretno!

Posted by on Dec 7 . Filed under Dizajn, Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA