Home » Media, Modni dizajneri, Slide » Kreacije splitske dizajnerice Katarine Cvitković ubrzo u “Est”-u!

Kreacije splitske dizajnerice Katarine Cvitković ubrzo u “Est”-u!

Nakon što je svoju modnu marku Karin, prije nekoliko mjeseci uspješno predstavila u Americi, splitska dizajnerica Katarina Cvitković ostvarila je još jednu zanimljivu suradnju. Kreacije s njezinim potpisom od nedjelje, 9. prosinca bit će po prvi puta dostupne u Hrvatskoj i to u umjetničko-edukacijskom centru „Est“ u Splitu.

Kolekcija se sastoji od večernjih haljina, a idealna je za nadolazeću najluđu noć u godini.

Centar „Est“ je osnovan s ciljem educiranja i promicanja svih grana umjetnosti bilo da je riječ o modnom dizajnu, književnosti, filmu ili drami. Najveći naglasak stavljen je na promicanje prije svega mladih i neafirmiranih hrvatskih umjetnika različitih profila.

Zanimljiv koncept koji na jednom mjestu sjedinjuje umjetnost dizajnerici se učinio kao najprikladniji za daljnju promociju vlastite modne marke: „Za ovu suradnju odlučila sam se zbog inovativnog koncepta i prostora za kojeg smatram da će se izvrsno uklopiti s mojim ženstvenim kreacijama. Osim toga, ideja za okupljanjem umjetnika omogućuje razmjenu iskustva i znanja. Sličnih mjesta u našoj zemlji i gradu Splitu trebalo bi biti više“- rekla je Katarina o centru „Est“.

Posted by on Dec 4 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA