Home » Inspiracija, Media, Slide » We like… “Malèna”

We like… “Malèna”

Zadnjih par dana lijepog vremena ulice Zagreba ponovno su postale mjesto nove modne priče. Nakon uspješnog lansiranja prvog djela projekta „Primadonna Girl“, na red je došao i drugi dio nazvan “Malèna”.

„Primadonna Girl“ pokupila je mnoge pohvale, te je izazvala i veliko zanimanje javnosti jer su građani mogli prići, promatrati snimanje, postavljati pitanja i najvažnije upoznati se s dizajnerima i raspitati se o komadima odjeće. Za potrebe prvog snimanja koristila se odjeća talentiranog dizajnera Dove Fashion.hr-a Aleksandra Žarevca, te poznatog dvojca Boudoir. Fotografije je potpisivao Jure Perišić.

Na drugom djelu projekta kojem je cilj modu sa piste donijeti direktno na ulice napravljen je veliki zaokret i horizonti su prošireni. Umjetnički direktor projekta, Nikola Grbin u projekt je uključio i ljude koji nisu u modnom svijetu, te samim time pružio im mogućnost da nose dizajnersku odjeću, ali i na jedan dan budu ispred profesionalne kamere.

Zahvaljujući tome, kao prijatelj poznate blogerice Barbare Repe našao se mladi Kanađanin hrvatskog podrijetla Viktor Kalamar, a kao ulični lopov Vedran Šubić.

Za potrebe ovog snimanja korištena je odjeća iz najnovije kolekcije poznate dizajnerice Anamarije Brkić koja se krije iza brenda A’Marie, a ova kolekcija službeno je predstavljena samo tjedan dana prije snimanja projekta “Malèna”.

Da bi muški modeli zasjali u punom sjaju pobrinuo se najpoznatiji muški dizajner Ivica Klarić, dok se za modne dodatke poput kožne torbe pobrinuo mladi dizajner Ivan Alduk koji ove godine slavi svojih 5 godina na modnoj sceni. Sve torbe izrađene su od prave kože, a izrađuje ih ekskluzivno za poznatu tvornicu Galko.

Foto: Karmen Pozanić
Make up: Tena Bašič
Frizura: Nina Dundur
Odjeća: A’Marie, Ivica Klarić, Ivan Alduk
Modeli: Barbara Repe, Viktor Kalamar, Vedran Šubić

Umjetnički direktor: Nikola Grbin

Posted by on Dec 3 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA