Home » Fashion report, Media, Modni dizajneri, Slide » Modni event: Zagreb in style

Modni event: Zagreb in style

Modni event se održao ovaj četvrtak u Lobby baru pred velikim brojem uzvanika i poznatih osoba iz javnog života, među kojima je bio i Davor Bernardić koji je došao da u ime grada Zagreba da  potporu organizatorima i mladim dizajnerima. Najavio je naše mlade nade kao buduće poduzetnike od kojih se jako puno očekuje jer su upravo oni budućnost koja je potreba da se moda nastavi.

 

Romina Anžek, RA DESIGN dizajnerica, nesumnjivo je ostavila snažan dojam na sve koji su se te večeri našli na eventu. Njezin izričaj kroz mušku modu sa naglaskom na nakit, ostavio je ponovno bez daha sve prisutne, što se moglo vidjeti kroz veliki pljesak kojim je bio popraćen svaki njen model.

Ana Milin, dizajnerica iz Zadra, je u svom prepoznatljivom stilu predstavila kolekciju rock moderne djevojke koja živi u svom svijetu u kojem naprosto uživa.

Na ženstvene kolekcije iz bajke potpis su stavile PASARELA i Ivana Jurić, koje predstavljaju samouvjerenu mladu ženu, dok Lucija Peronja dizajnerica sa Hvara u svom šarenom svijetu uživa i njime nas vraća u doba kad se ponovno jako pazi na detalje u kolekciji odjeće i torbi.

Dizajnerice Katarina Mamić i Ivana Pasinek i dalje potvrđuju da su zaista nedugo izabrane talentirane mlade dizajnerice, čije vrijeme već dolazi.

 

Tijekom večeri mogli smo vidjeti i predstavljanje opusa moderne fotografije mladog i talentiranog Vedrana Sokića te Sokilla Imagines Teama, koji su vrhunski umjetnici u svom poslu. Nesumnjivo presjek uradaka je bio na visokom mjestu i popračen uzdasima oduševljenja.

Veliku podršku treba uputiti cijelom timu Zagreb In Style koji se u ovo vrijeme krize odlučio potruditi oko organizacije cijelog eventa u čemu su neupitno i uspjeli. Najavili su nam Zagreb In Style 2013. što nas jako veseli, pa kažu da će svake godine zabava biti sve bolja!

Posted by on Nov 21 . Filed under Fashion report, Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA