Home » Media, Models, Slide » Ivona Vranaričić na natjecanju za Miss Freedom of the World!

Ivona Vranaričić na natjecanju za Miss Freedom of the World!

Ivona Vranaričić, manekenka iz Rijeke, predstavljati će Hrvatsku na prestižnom izboru ljepote MISS FREEDOM OF THE WORLD 2012 koji se ove godine održava na Kosovu, a čije je finale zakazano za 28.studeni 2012. Ivona je poziv na navedeni izbor dobila direktno od glavnog organizatora izbora gospodina Shpejtima Zejnelija, a uz nagovor i pomoć prijateljice Kristine Jezernik, ubrzo je donijela pozitivnu odluku.

Iako se već nekoliko godina aktivno bavi modom, te je uz Kristinu Jezernik i Roberta Jotanovića, i suvlasnica modne udruge ‘Kruna’, ovo joj je prvo sudjelovanje na nekom izboru ljepote, no svoje dosadašnje iskustvo u revijama i snimanjima, svakako će iskoristiti. Ivona priznaje da ju je u početku bilo strah kako će sve to ispasti, no sada se već sasvim oslobodila treme.

Naime, Ivona će na izboru, osim svoje ljepote, predstaviti i sponzore koji su joj pomogli, i kako ona kaže, zapravo i omogućili da otputuje na taj izbor. Ponosni smo što je i Marla zaslužna za Ivonin izgled, ustupivši joj nekoliko haljina, remenje, i večernje torbice, koje će Ivona prošetati po pisti na finalu MISS FREEDOM OF THE WORLD 2012. Jednu od Marla haljina imate priliku prvi odmah i vidjeti na Ivoni, na ovim slikama, kojih je autor riječki fotograf Vjeko Maštrović.

Osim Marle, koja je generalni sponzor odjeće, Ivona će još prošetati i naušnice VikiViktorio by Maja, te unikatni nacionalni kostim koji je dala šivati po vlastitoj zamisli i ideji, a kao poklon organizatoru, koji moraju donijeti sve finalistice, sa sobom nosi unikatnu masku Morčić, simbol grada Rijeke, koju je posebno za tu priliku izradila Vila Jadrana d.o.o.

“Jako sam zahvalna svima koji su podržali moj odlazak na navedeni izbor, a posebno sponzorima bez kojih bi sve ovo bilo neusporedivo teže. Posebne zahvale ipak idu Nives Stepinac Grgurić, koja me izuzetno obradovala količinom odjeće i dodataka koje mi je ustupila, te je time najzaslužnija za moj izgled kao ponosna Miss Freedom Croatia”, izjavljuje Ivona Vranaričić.

Ivona je već sada ušla u Top 3 djevojke po brojevima glasova na Internetu, a svojim lajkom je i vi možete podržati na Facebook stranici:Miss-Freedom-of-Croatia

Posted by on Nov 11 . Filed under Media, Models, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA