Home » Media, Modna fotografija, Slide » S pista na ulice!

S pista na ulice!

Mlada hrvatska blogerica Barbara Repe uključila se u projekt mladih zaljubljenika u modu kojemu je cilj hrvatsku modu sa piste donijeti na ulice i pokazati da je nosiva i pristupačna. ‘Primadonna girl‘ prva je u nizu priča koje će nam Barbara predstaviti. Za potrebe prvog snimanja angažiran je mladi dizajner Dove FASHION.HR-a koji je svoju karijeru započeo na natjecanju LIFT by PERWOLL u sklopu FASHION.HR INDUSTRIJE, Aleksandar Žarevac u suradnji sa veterankama hrvatske modne scene, sestrama Martinom Čičko Karapetrić i Moranom Saračević koje su kreirale poseban šešir za ovu modnu priču.

„Ono što ovim projektom želimo pokazati je to kako moda nije rezervirana samo za piste ili slavne osobe, te da je dostupna svima. Da nije skupa, da naši dizajneri surađuju sa ljudima i da ih se ne treba „bojati“ i rezervirano odlaziti samo u ZARU ili H&M. Najbitniji dio projekta je pokazati kako sva ta odjeća može savršeno funkcionirati na ulici u stvarnom životu i izgledati lijepo. Za prvo snimanje inspiraciju sam pronašao u špici serije Sex i Grad, te u filmu Titanic. Super je što smo uspjeli preko streetstyle fotografija namijenjenim za blog oživjeti te predivne haljine i provesti tu priču. Najbitnije je da čitatelji dobiju drukčiju percepciju na sve te komade, a vjerujemo i da hoće samim time što smo to na ovaj način prezentirali. Zahvalio bih se svima na podršci, ali i pohvali, te najbitnije, iznenađujuće dobrim kritikama na fotografije i ideju. Hvala svima.“ izjavio je voditelj projekta i umjetnički direktor Nikola Grbin.

“Veliko mi je zadovoljstvo i čast što me Nikola pozvao u projekt i što sam imala priliku snimati u predivnim haljinama Aleksandra i nositi predivan Boudoir šešir. Jedno predivno iskustvo, super tim, hvala Juri, Alexu, Martini, Morani i Nikoli. Fotografije su fantastične i uspjeli smo dobiti ono što smo željeli. ” izjavila je Barbara Repe.

Haljina: Aleksandar Žarevac; šešir: Boudoir; cipele: Blink
Fotografija: Jure Perišić

 

Posted by on Nov 9 . Filed under Media, Modna fotografija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA