Home » Inspiracija, Media » “Dobar plan danas je bolji od savršenog plana sutra.”

“Dobar plan danas je bolji od savršenog plana sutra.”

Ženski rokovnik je tjedni planer koji je namijenjen potrebama moderne i poslovne žene. Posebno dizajniranim sadržajem, veličinom oblikovanom tako da stane u žensku torbicu i stylish izgledom razlikuje se od običnog rokovnika. Sadržaj posjeduje ogledalo unutar korica, elastičnu trakicu za držanje olovke, mnoge zanimljive kao i osobne rubrike koje se ne mogu tako često pronaći u klasičnom planeru. Korice su dizajnirane u trendy jarkim bojama. Osmišljen je i proizveden u Hrvatskoj te se svake godine nadograđuje i time ispunjavaju želje njegovih korisnica koje svoje povratne informacije mogu ostaviti na facebook stranici. Novo izdanje ženskog rokovnika za 2013. godinu sadrži veći broj stranica, nove rubrike i čak šest različitih verzija naslovnica.

 

Ove godine proslavit će svoj peti rođendan uz hrvatsku modnu dizajnericu Aleksandru Dojčinović koja je dizajnirala jednu verziju naslovnice. Dakle, LEI LOU modni brand mlade dizajnerice Aleksandre poznat je po svojim čistim i ženstvenim linijama gdje se na prvo mjesto postavlja kvaliteta izrade. Rokovnik sada postaje još više atraktivan, poželjan za njegovu vlasnicu koja tako pokazuje svoju trendovsku i modnu osviještenost. Dizajn korica podsjeća na ženski magazin.

Više na:

myinspiringeveryday.wordpress.com

Posted by on Nov 2 . Filed under Inspiracija, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA