Home » Inspiracija, Kolumne, Media, Slide » Kod Agyness

Kod Agyness

Predstavljamo vam mladu umjetnicu, hair artisticu Agyness! U svojoj kolumni Agyness će vas voditi kroz svoju svakodnevicu, projekte, revije, photoshootinge a rado će vam dati savjete u vezi frizure, stylinga i njege kose.

“Ja sam Agyness, a kosa je moja opsesija i profesija. Ljubav prema kosi i frizerskom pozivu pojavila se još u osnovnoj školi a u školi za frizere počinju moji prvi koraci u usavršavanju. Škare, boje, duge kose, kratke kose – sve me je snažno privlačilo, imala sam toliko predivnih stvari za naučiti!
Svoju profesiju danas vidim  kao jednu vrstu umjetnosti a tako se i odnosim prema njoj. Iako imam drugačiji pogled na svijet to me nije spriječilo da koračam dalje, da se borim i budem ono što jesam, sasvim svoja.

Volim svoj posao, čini me sretnom. Najviše od svega volim raditi s bojama, a to se ponekad vidi i na mojim rukama. Znam da bih trebala nositi zaštitne rukavice ali jednostavno volim osjetiti boju na svojim prstima! Čak mi ne smetaju čudni pogledi  ljudi kada uđem u trgovinu sa svojim šarenim rukama od boje.  Znam, I am crazy, but I’m free.

Iskustva sam stjecala po raznim frizerskim salonima i modnim  revijama ali još uvijek koračam stepenicu po stepenicu više. Život je kratak i želim od njega sve, od iskustva do sreće. Život je i škola, a ja sam spremna učiti koliko mi  on dopusti.

Do sada sam surađivala s mnogo talentiranih i kreativnih duša od kojih sam jako puno naučila.

Neki od njih su: Zoran Aragović (BiteMyStyle fashion design), JET LAG (Jasmina Arnautović & Maja Virgej Novak), Mischel Benon, Anita Zanotti Štulec, Ana Jelić ( Amnezie design ), Viktorija Kulonja (PanDorA’ s VicTory DeSigN), Martina Hohnjec, Ana Mihalić, Fotoklub Zagreb – Damir Tiljak, Mario Župančić, Nikolina Gvozdanović, Juliana Ljubas, Kristina Hošnjak, Petra Sever, E.N.I., Tina Vukov

Svaki umjetnik je poseban sam po sebi.

Ako ste ikada u dilemi da li se bojati, šišati, promijeniti look, nemojte biti. Učinite to, isprobajte kako vam pristaju nove boje i frizure (ali to ne činite sami, ako volite svoju kosu). Imam 25 godina i do sada sam bila  roza, bijela, crvena, tirkizna, kratke i duge kose. Volim promjene izgleda, zabavne su a savjetujem ih i vama.

Nemam posebnih uzora u svome poslu, ali volim i cijenim rad Nine Butkovich Budden, te Milice Maksimović. Veoma su različite i divne, svaka na svoj način.

Nema ljepšeg osjećaja od onoga kada radiš posao koji zaista jako voliš.”

 

Posted by on Oct 29 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA