Home » Media, Slide, Trendovi » Trendovi jesen 2012: Metalic

Trendovi jesen 2012: Metalic

Bakreni, brončani, zlatni i srebrni tonovi odjeće zbog svojih sjajnih površina odavno su rezervirani za večernju odjeću, no ove  jeseni sele i na dnevne komade koji se uspješno susreću i u  međusobnim kombinacijama.

Metalic tonovima poigrao se i Haider Ackermann, modno ime koje uspješno spaja klasičnu eleganciju s modernim street stilom. Inspiraciju za svoje elegantne  jesenske komade potražio je u predivnim jesenskim nijansama lišća i plemenitih metala.

Jakne brončanih tonova, arhitektonske forme nose u sebi duh istoka, inspirirane su origami tehnikom i modnom strašću prema peplumu a ove jeseni udružuju se s još ponekim metalic tonom u art look, metalic color blocking, koji uspješno “prizemljuju” crne kožne jakne i obuća te široko crno remenje, rukavice i torbe, prilagođavajući metalic kombinacije i dnevnim aktivnostima.

Posted by on Oct 23 . Filed under Media, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA