Home » Media, Modni dizajneri, Slide » Nakon Amerike, De Lena nakit osvaja i Aziju!

Nakon Amerike, De Lena nakit osvaja i Aziju!

Na nadolazećim VIMA  Music Awards u Maleziji, predstaviti će se i hrvatski brend De Lena nakit!

Nakon što je predstavljen na Plitzs New York City Fashion Weeku, organizatori jedne od najvećih azijskih glazbenih manifestacija, zainteresirali su se za De Lena nakit, hrvatski brend koji sve više osvaja svjetska tržišta. Uskoro će se zaista moći reći da je ovaj nakit uspio spojiti tri svjetska kontinenta: Ameriku, Europu i Aziju. Za one koji još možda nisu upoznati s De Lena brandom, radi se o čipkanom nakitu za tijelo, koji se aplicira isključivo u ekskluzivnim salonima ljepote, a lijepi se direktno na kožu, čak i na ona mjesta gdje nije moguće postaviti ostale vrste nakita te ga upravo to i čini jedinstvenim u svijetu.

Zbog atraktivnosti izgleda, originalnosti ideje i izvrsne prihvaćenosti od strane ljepšeg spola, nakit nije mogao ostati neprimijećen od strane organizatora ove manifestacije u čijem žiriju sjedi i jedan Hrvat. Upravo on je inicirao  promociju na novom tržištu.

VIMA Music Awards je godišnja dodjela nagrada bendovima i solistima na području Malazije, Brunea, Singapura i Indonezije koje prate svi mediji sa tog područja. U žiriju se nalaze i javne osobe kao što su irski DJ Jesse Valentino, HI-C pop pjevačica iz Filipina, Vivian Fang Liu nevjerojatna pijanistica i pjevačica, Seraphim Ward pjevačica i glumica i Nu-Milktee Tijara japanski modni dizajner te arapski-rock star, Heidi Habib iz Hera.

“Izuzetno smo uzbuđeni što će VIMA biti platforma za ulazak na azijsko tržište za ovaj vrlo jedinstveni nakit. Osim predstavljanja na našoj manifestaciji planiramo suradnju oko daljnjeg plasiranja na potencijalnim maloprodajnim mjestima te s distributerima na azijskim i globalnim tržištima. ” rekla je Meera Thuraivel, predsjednica Uprave i suosnivač VIMA Music Awardsa.

Kolekcija koja će biti predstavljena u Aziji nosi simboličan naziv Hvar, kako bi i ovom prilikom predstavili ljepote Srednje Dalmacije u svijetu jer ipak ovo podneblje, ugođaj i prirodne ljepote su od samog početka neiscrpna inspiracija našoj dizajnerici.

Foto: Željko Šunjić

Posted by on Oct 21 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA