Home » Media, Models, Slide » Modeli: Jelena Božić

Modeli: Jelena Božić

Jelena Božić rođena je u Slavonskom Brodu, ali je odrasla  u Švicarskoj. Nakon povratka u domovinu, posvetila  se školovanju tese  tokom srednje škole počela  pomalo  baviti modelingom.
Nakon što je 2008. godine upisala studij prava u Osijeku, počela je surađivati s brojnim osječkim fotografima i dizajnerima, što joj je bila odskočna daska za ulazak u malo ozbiljniji svijet mode.

Početkom 2012.  godine fotograf Belizar Valić je Jelenu uočio na fotografijama mlade osječke dizajnerice Manuele Lovrenčić. Nakon prvih polaroida u roku tjedan dana već je putovala za Istanbul, u kojemu je provela 2 prekrasna mjeseca, radeći za brendove Angels Never Die, te za jednu od najpoznatijih turskih dizajnerica vjenčanica Özlem Süer i mnoge druge.

Također,  snimala je i editoriale za turski All Mag i Tekstyle Mag, a najvećim uspjehom smatra Armanijevu modnu reviju. Po povratku u domovinu odlučila se okušati i na domaćem tržištu, na kojemu je  radila za Mare dućane te aktualnu kampanju Modiane,  ali i svježe objavljeni editorial za prilog Jutarnjeg lista Svijet.

Upravo je  u završnim fazama pripreme za odlazak u Shanghai, gdje namjerava provesti naredna 2-3 mjeseca. Ondje ju  između ostaloga očekuje i snimanje za Harper’s Bazaar a planira i odlazak u  New York, Njemačku, Milano. Ambiciozna Jelena hrabro prihvaća nove izazove u modelingu a možda ju najbolje opisuje izreka: “Samo nebo je granica!”

Fotografije redom: test snimljen u Zagrebu u travnju ove godine, fotograf Belizar Valić;   iz aktualne kampanje Modiane; editorial snimljen u Izmiru u Turskoj u lipnju ove godine; iz upravo objavljenog editoriala za Svijet; iz editoriala za turski AllMag, sniman u svibnju ove godine; test snimljen u Istanbulu u lipnju ove godine, na temu Adam&Eve

 

Posted by on Oct 14 . Filed under Media, Models, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA