Home » Media, Modni dizajneri, Slide » Dizajneri: Marko Krstić

Dizajneri: Marko Krstić

Marko Krstić je mladi modni dizajner iz susjedne države. Diplomirao je na Univerzitetu Humanističkih nauka u Novom Pazaru, smjer modni dizajn. Trenutno živimu Beogradu i radi na svojoj prvoj autorskoj kolekciji, pod nazivom “MASCULINE FEMININITY” koju planira  predstaviti u  proljeće 2013. godine. Kao najavu za ovu kolekciju imao je mini fashion show u TC. Ušće u Beogradu, gdje je predstavio osam modela iz iste kolekcije.

Kolekciju čine ukrašeni dekorarivni kostimi koji poštuju principe na kojima počiva funkcionalnost i likovnost scenskog kostima, upotpunjuju likovnu dramaturgiju prostora.

Svjetlucavi detalji, šljokice, metalne aplikacije i netipični prirodni materijali, kao što je perje, sačinjavaju ”minimalizam” kostima sa kojom autor koketira.

Svedeni futurizam u cilju efekta kontroverznog stila i epohalni detalji dramske klasike se neposredno dovode u vezu sa kostimom.

Posted by on Oct 12 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA