Home » Media, Modna fotografija, Slide » Fotografi: Krunoslav Perasović

Fotografi: Krunoslav Perasović

Krunoslav Perasović ( Osijek, Hrvatska, 23. travanj 1982)  školovao se u školi za grafičkog urednika Ruđer Bošković, te je od mladih dana pokazivao umjetnički talent, priklonivši se slikarstvu, glazbi, a sada i fotografiji.

U 15 godina bavljenja glazbom i školovanja u glazbenoj školi Franjo Kuhač, nalazio je mir i u crtanju, te je sve više dobivao ljubav i želju za tim poslom. Nakon završene srednje škole, upisao je tečajeve za grafičkog i web dizajnera, flash programera, kako bi proširio svoje znanje na računalu i lakše prenio svoje umjetničko viđenje u digitalni oblik.

Zaposlen kao grafički dizajner, te uvijek zainteresiran za nove umjetničke izazove, pokazao je želju i za fotografijom. S umjetničkom fotografijom se susreo prije dvije godine (2009.) gdje ga takav tip fotografije obuzima i postaje veliki zaljubljenik u istu. Veliki poticaj i želja za daljnjim radom i napredovanjem donijeli su mu odlične rezultate na međunarodnom natječaju digitalne fotografije, gdje su mu u samo četiri mjeseca bavljenja fotografijom izabrana četiri rada te 5. mj.
Osvojio je dvaput 3. mjesto na županijskom natječaju u Osijeku. Nakon toga sudjelovao je na nekoliko zajedničkih izložbi i jednoj samostalnoj. Ima puno planova za blisku budućnost a trenutno je  posvećen modnoj fotografiji. Digitalnu obradu i sva prethodna znanja, usavršavanja i sklonost prema umjetnosti, spaja u jednu cjelinu i tako okreće novu stranicu u svom daljnjem radu.

Do sada je surađivao s dosta modnih kuća, modnih dizajnerica i vizažistica a svoj mir i zadovoljstvo nalazi u svom poslu i dobroj suradnji.

Više fotografija i kontakt: www.pticica.com

Posted by on Oct 7 . Filed under Media, Modna fotografija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA