Home » Media, Modna fotografija, Slide » We like…Summerend by Srđan Šveljo

We like…Summerend by Srđan Šveljo

Rad našeg dragog, cijenjenog  kolege iz susjedne države uvijek nas oduševljava. Srđan Šveljo i ovaj put je pokazao da je osoba bogate mašte a odnedavno znamo i odličan fotograf.

“E pa, Srđane, svaka čast! Čuli smo da si odličan stilista, fantastičan (ili fanatičan) di-džej, šire poznat kao DJ Fanatik, ali da ovako fotografišeš to stvarno nismo ni sanjali. Tvoje poznavanje drevnih tajni vizuelne magije učinilo je ovo prepodnevno prostiranje veša glamuroznijim prizorom od hodanja crvenim tepihom na holivudskoj premijeri. A da ne pričamo o tome što si postigao nemoguće, a to je da nam go muškarac u drugom planu na jednoj od fotografija uopšte ne smeta. Pokazao si kroz svoju treću strast, fotografiju, spoj prve dve: 1.stil se ne ogleda samo u oblačenju, već i u svlačenju i 2. svaki dan može da se pretvori u muziku”. – tekst je u magazinu PLAYBOY o fotografijama koje je njihov autor, Srđan Šveljo, poslao na natječaj, ohrabren riječima Lune Lu i Aleksandra Đuričića.

Uživajte u posljednjem ljetnom editorialu SUMMEREND iz kojeg su dvije  fotografije nagrađene četvrtim mjestom na Playboy natječaju.

Nastavak na  www.urbanlook.info

Posted by on Oct 2 . Filed under Media, Modna fotografija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA