Home » Media, Modni dizajneri, Slide » Katarina Cvitković predstavila kolekciju u New Yorku!

Katarina Cvitković predstavila kolekciju u New Yorku!

Katarina Cvitković stala je uz bok etabliranim modnim imenima predstavivši svoju kolekciju u jednom od najvećih svjetskih modnih središta. Naša dizajnerica pred njujoršku publiku stala je kolekcijom kojom je osvojila pobjedu na Europe future fashionu dok su napravljene tek sitne izmjene staylinga. Kako je upravo ona bila pravi izbor potvrđeno je i u New Yorku gdje je također naišla na pozitivne kritike što dokazuje i činjenica da je samo dan nakon showa dobila priliku snimiti ekskluzivni photo shooting sa svojim kreacijama.

Osim same kolekcije,oduševljenje publike izazvao je i video-klip koji prikazuje Srednju Dalmaciju zajedno s njezinim prirodnim ljepotama i bogatom kulturnom baštinom,zbog čega su mnogi dizajneri ali i posjetitelji poželjeli doći u Hrvatsku i uživo razgledati Jadransku obalu i otoke.

Spomenuti video sačinjava tek jedan dio cjeline kojom je uz kolekciju i De Lena nakit za tijelo kao izvorni Hrvatski proizvod darovan VIP posjetiteljima, uspješno realiziran krajnji cilj – promoviranje naše domovine i mladih talenata u svijetu. Podršku Hrvatskoj predstavnici došli su pružiti mnogi Hrvati koji borave u New Yorku kao i predstavnici Hrvatskih institucija među kojima i generalni konzul.

 

„Jako sam umorna ali uzbuđena i presretna, upoznala sam mnoge zanimljive ljude i ovo je iskustvo koje ću pamtiti cijeli život, hvala  vam na tome“, izjavila je Katarina na press konferenciji.

Zadovoljstvo Katarininim uspjehom nije krio ni Alen Kekić, direktor EFF-a koji se nada kako će jednako zapažena biti i na Charlotte Fashion Weeku u North Carolini gdje je očekuje predstavljanje za pet dana. Kekić se raduje suradnji s dizajnerima ovogodišnjeg Plitzs New York City Fashion Weeka od kojih su neki već potvrdili svoj dolazak u Split na EFF 2013.

Iste večeri predstavili su se i M. Alexander iz Washingtona, Gene Gimono iz Atlante,Carlous Palmer s Floride, ColeFacts by Michele Colle iz Južne Amerike, Candy punk couture iz Oregona, Graciasmedina iz New Yorka, Rodrigo Trujillo iz Kalifornije, BriJor iz Georgie, Heather Pittmon iz Indiane i drugi.

Između ostalih, revije je obje večeri nosila Aleksandra Zdero, pobjednica Austrijskog Top modela porijeklom iz Srbije koja je radila za Toma Taylora i Davida Tlalea ali i za megapopularni H&M.

Upoznajte Katarinu Cvitković i preko interviewa koji je dala za whattafashion.com nakon pobjede na EFF

 

 

 

Posted by on Sep 17 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA