Home » Accessories, Media, Nakit, Slide » Osvojite nakit Ksenya Design!

Osvojite nakit Ksenya Design!

U gostima nam je ponovno Ksenya Design, koji ovaj put u našoj nagradnoj igri daruje predivan žuti privjesak! Da biste što bolje upoznali darovitu kreativku Kseniju koja stoji iza ovog imena te njen rad, mali interview.

Kad je nastao Ksenya Design i od čega izrađuješ svoj nakit?

Ksenya design nakit je plod dugogodišnje ljubavi prema kreativnom stvaranju koja se zadnjih godina iskristalizirala u ljubav prema izradi unikatnog nakita. Nakit je uglavnom izrađen od žice, mog omiljenog medija kojem danas posvećujem svo svoje slobodno vrijeme. Žicu uglavnom kombiniram sa staklenim kamenčićima i perlicama, koristeći popularnu tehniku wire wrapping, a osim toga, jako volim i tehniku spajanja žičanih ringova, poznatiju kao chainmaille. Tehnika wire wrappinga nudi nebrojene mogućnosti oblikovanja žice, ostavljajući autoru dovoljno prostora za kreativnost i ostvarivanje gotovo svega što zamisli.

Chainmaille tehnika više ograničava jer se ringovi spajaju po već ustaljenim uzorcima, ali uz mnogo mašte se iz nje također može iskoristiti maksimum kreativnog dizajna. Sve ringove koje spajam ovom tehnikom sama izrađujem. Uz te dvije tehnike rado koristim i tehniku heklanja žice, koja rezultira ženstvenim, laganim i prozračnim komadima nakita. Materijali koje najčešće koristim su inox, hobby i bakrena žica, staklene perlice i stakleno kamenje. Plastiku izbjegavam koliko god je moguće, jednostavno se ne uklapa u moju kreativnu filozofiju.

Gdje nalaziš inspiraciju za svoje komade nakita?

Inspiraciju crpim iz svega što me okružuje, ponekad je to film, knjiga, stih, a ponekad i lik iz knjige/filma, povijesno razdoblje ili egzotična zemlja. Često se inspiriram i materijalom iz kojeg izrađujem nakit, staklenim kamenjem, žicom ili čak perlicama koje sam zamislila iskombinirati na određeni način.

 Radiš li samo unikate ili ponekad ponoviš neki primjerak nakita?

Radovi su 100% unikatni iz razloga što je uglavnom i teško napraviti baš identičan primjerak, a i osobno ne želim serijsku proizvodnju. Unikatnost je ono čemu težim i trudim se svakom pojedinom komadu nakita dati drukčiji izgled, bilo da je riječ o privjesku, prstenu ili naušnicama.

 Gdje se može naći tvoj nakit?

Sav nakit je dostupan na mojoj Facebook stranici, a osim preko nje, možete me kontaktirati i preko Twittera, nedavno pokrenutnog bloga ksenyadesign.wordpress.com ili e-mail adrese:ksenya.design@gmail.com.

Da biste sudjelovali u igri i pokušali osvojiti ovaj privjesak trebate:

– biti fan whattafashion.com ( like na stranicu)
– biti fan Ksenya Design (like na stranicu)
– napraviti share linka na ovaj članak sa fan stranice whattafashion.com
– upisati u prostor za komentare na fan stranici whattafashion svoj naziv za ovaj privjesak

Nagradna igra traje do 28. rujna u 21 h a dobitnika ćemo odabrati isti dan putem random.org

Sretno!

Posted by on Sep 14 . Filed under Accessories, Media, Nakit, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA