Home » Accessories, Media, Nakit, Slide » Osvojite narukvicu/sat Perlina!

Osvojite narukvicu/sat Perlina!

“Igrom slučaja, pred nekoliko godina jedne sam  zime bila  u potrazi za  ogrlicom u gradu koju sam trebala za poklon no kako sam živjela u malom mjestu (Umag) a ponuda takvih stvari osim ljeti na štandovima je jako mala, gotovo nikakva, u trgovini boja i lakova vidjela sam policu s perlicama, repromaterijalom te se odlučila sama izraditi  poklon.  Nakon  nekoliko ogrlica i naušnica za bližnje dobila  sam ideju da pokrenem vlastiti ‘biznis’ i prije nekoliko godina otvorila sam obrt. Paralelno s obrtom radila sam u jednom umaškom casinu i studirala tako da mi je izrada nakita bila hobi u slobodno vrijeme. “, priča o svojim počecima Sanda, danas prvostupnik ekonomije, mlada mama.

Noviteti u njenom radu su personilizirane vezice za dude a za izradu nakita koristi sve vrste materijala, od kojih su joj najdraže staklene perle i razni metalni oblici. Nakit Perlina često kupuju turisti tako da je otputovao  u Italiju, Sloveniju, Rusiju, Njemačku, Austriju pa čak i u Veliku Britaniju, te mnoge druge države.Sandin nakit dostupan je u web shopu: www.nakit-perlina.comU našoj nagradnoj igri možete osvojiti narukvicu/sat a da biste mogli sudjelovati trebate:

– biti fan whattafashion.com
– fan Nakit-Perlina
– u prostor za komentare na fan stranici whattafashion upisati: Nakit Perlinate pričekati 14. rujna kad ćemo iza 22 h na fan stranici whattafashion.com  objaviti ime dobitnika/ce.Sretno!

 

Posted by on Sep 8 . Filed under Accessories, Media, Nakit, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA