Home » Accessories, Media, Nakit, Slide » Osvojite Eli’s nakit!

Osvojite Eli’s nakit!


Jelena Štimac je ekonomistica koja svoje slobodno vrijeme koristi za izradu unikatnog nakita iz das mase i kože ( das masa je materijal vrlo sličan glinamolu, no čvršći i izdržljiviji). Das masu kao materijal odabrala je zbog njene velike mogućnosti oblikovanja a kožu tek nedavno ubacila u svoje kreacije i – oduševila se.

Za nakit koristi samo recikliranu kožu, onu koja bi inače završila na otpadu. Izrađuje prstenje, ogrlice, naušnice, narukvice, broševe. Svoj nakit vidi na djevojkama,  ženama koje su odlučne, već imaju izgrađen stil, cijene handmade a žele se istaknuti na “drugi” pogled.

U budućnosti Jelena će eksperimentirati s bojama i oblicima, istraživati nove materijale a u planu je i jedna ekscentrična kolekcija.

Nakit Eli’s fantasy možete pratiti na Facebook-u, ali i pronaći ga na sajmovima u Rijeci i Zagrebu (CoolArt – Rijeka, ArtBaazar – Rijeka, Događalica – Zagreb, Fist Art Fest – Zagreb)

U našoj nagradnoj igri možete osvojiti naušnice sa fotografije a da  biste mogli sudjelovati u igri trebate:

– biti fan whattafashion.com
– lajkati facebook stranicu Eli’s fantasy

Elis-fantasy-handmade-jewelry-nakit

– u prostor za komentare na fan stranici whattafashion.com opisati  što vam se  sviđa u Eli’s nakit kolekcijama i zašto.

Svoj komentar ostavite do 12. rujna u 20 h. Isti dan objaviti ćemo dobitnicu/ka nakita na fan stranici whattafashion.com iza 22 h.

Sretno!

Posted by on Sep 6 . Filed under Accessories, Media, Nakit, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA