Home » Media, Modni dizajneri, Slide » Hrvatski dizajn na putu preko oceana

Hrvatski dizajn na putu preko oceana

Katarina Cvitković otputovala je u Ameriku, gdje će na Charlotte International te Plitzs NYC Fashion Weeku predstaviti kolekciju kojom je osvojila pobjedu na međunarodnoj modnoj manifestaciji Europe future fashion ovog ljeta u Splitu.

Budući da je postala prva Hrvatica kojoj je pružena mogućnost sudjelovanja na ova dva prestižna modna događaja, Katarina će svjetskoj modnoj publici uz pomoć video-klipa i promotivne kampanje pokušati dočarati ljepotu zemlje iz koje dolazi.

U tome će joj, s jedne strane zasigurno doprinijeti i kolekcija koja je inspirirana Jadranom u čijoj je dubini dizajnerica pronašla pregršt boja i oblika koji su je fascinirali i poslužili joj kao misao vodilja i inspiracija. S druge strane, promociju Hrvatske dodatno će omogućiti i brend De Lena. Radi se o čipkanom nakitu za tijelo koji  stvara dizajnerica iz Omiša, Milena Ulić, a koji svoju jedinstvenost duguje načinu  upotrebe – direktnom  apliciranju na tijelo te je kao takav zaštićen kao jedini u svijetu.

VIP gosti dviju modnih manifestacija u Americi kao poklon dobit će ovaj jedinstven nakit.

U skladu s konceptom cijele priče kao lokacija za snimanje odabrana su simbolična i prepoznatljiva mjesta poput tvrđave Mirabelle i poznatog hotela Radisson blu resort u Splitu. Zaista ne treba dodatno naglašavati dalmatinski ugođaj kojim odišu fotografije. U središte zbivanja osim prirodnih ljepota stavljena je i temperamentna žena koja teško odolijeva svemu povezanom s morem.

Na sam modni događaj pozvani su predstavnici hrvatskih institucija u Americi, te poznati sportaši poput David Diehla, jednog od  najboljih igrača američkog nogometa koji je nedavno i sam boravio u Hrvatskoj te kontinuirano pruža podršku promociji Hrvatske u svijetu

Tijekom dva tjedna svog boravka u Americi, Katarina će kontinuirano izvještavati  o događanjima putem bloga i društvenih mreža.

photo: Ivo Burić, Željko Šunjić

asistent fotografa: Luka Mimica

modeli: Meri Benčić,Ljubica Staničić

make-up: Maja Banić

hair: Hrvoje Kegalj za Mič Stayling

Posted by on Sep 5 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA