Home » Inspiracija, Media, Slide » Fotografi: Tea Pejić

Fotografi: Tea Pejić

Tea Pejić,   studentica građevinskog fakulteta u Osijeku, aktivno se bavi fotografskim izričajem godinu dana, iako korjeni tog interesa sežu  do srednjoškolskih dana. Osijek, grad u kome se kreće i živi, i sam je u centru njenog interesa, a sintezu te ljubavi  možete vidjeti i na raznim osječkim portalima.

Svoja promišljanja i traganja o životu pronašla je  na uređivanju Internet stranice Duhovnosti osiječkih studenata (duhos.com), propitivanju o dobroti, o našoj nesavršenosti, nadi i otkrivenju. Tamo nastoji postići sintezu rečenog i pokazanog fotografijom. Službena je  fotografkinja za SENZOS (sekcija za neuroznanost) koja joj  omogućuje predstavljanje fotografija Hrvatskoj zajednici u SAD-u.

U zadnje vrijeme dosta bavi se i modnom fotografijom, u koju nastoji prenijeti svoju  zadivljenost jazz-om i vintage stilom.

Odradila je  svoju prvu web izložbu pod nazivom : “Inspired by JAZZ – Berina Čolić”na FOTONAUK.COM  a od nedavno je i talijanski VOGUE prihvatio njen način fotografije i  stil koji iz dana u dan učvršćuje : www.vogue.it

Trenutno radi na projektu snimanja razglednice grada Orašja gdje je  službeni fotograf.

Posted by on Aug 25 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA