Home » Inspiracija, Media, Slide » Osvojite unikatnu torbu Amaradi!

Osvojite unikatnu torbu Amaradi!

AMARADI BAGS je linija unikatnih torbi hrvatskog proizvođača modnih dodataka i dekoracija za kuću AMARADI. Ove vesele i unikatne torbe nalaze se u ponudi na tržištu od 2007.g. Svaka je torba dizajnirana i ručno izrađena u  AMARADI studiu s puno ljubavi, pažnje i brige za detalje. AMARADI torbe vole i nose djevojke i žene koje uživaju u životu, modi, kolačićima, šarenim filmovima, sanjarenju i bojama.
Svaka torbica je posebna i strpljivo čeka da ju izabere njena nova vlasnica.


AMARADI torbe izrađuju se u nekoliko osnovnih skupina: clutch, torbe s ručkom, večernje torbice, male torbice i vikend torbe, te u dvije sezone: proljeće – ljeto, jesen -zima.

“Uživam u svakom trenutku stvaranja ove priče – od početne skice ili zabilješke, preko kombiniranja tkanina, krojenja, šivanja, ukrašavanja do pakiranja i konačne isporuke. Ponuditi tržištu handmade proizvod izrađen kao unikat ili u jako malim serijama po vrlo prihvatljivoj cijeni veliki je izazov i u današnje vrijeme težak zadatak. Sretna sam što se već 6. godinu bavim ovim poslom i zahvalna sam na vjernosti svih predivnih AMARADI kupaca i velikom razumijevanju i podršci mog partnera i obitelji”, otkrila nam je dizajnerica.

AMARADI torbe mogu se pronaći na web shopovima: OMNIS ART i KRPA, te u mnogim buticima i poklon galerijama širom Hrvatske.

Potražite ih i na:

alexandramaradin.blogspot.com

AMARADI-accessories

U nagradnoj igri na whattafashion.com fan stranici možete osvojiti ovu predivnu torbicu sa gornje fotografije, s trakicama raznih uzoraka.

Nagradno pitanje? Upotrijebite maštu i dajte ime, naziv ovoj torbi!

Svoj odgovor upišite u prostor za komentare na fan stranici whattafashion.com. Igrajte se u razdoblju od 4. – 11. kolovoza u 20 h!!!

Sretno!

Posted by on Aug 4 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Osvojite unikatnu torbu Amaradi!”

  1. Zove se Ebony.

  2. baby shabby 🙂

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA