Home » Inspiracija » Neka sjaji!

Neka sjaji!

Za koji dan počinje party sezona! Od blagdana Sv. Nikole preko svečanih domjenaka povodom nadolazećih blagdana, po firmama, do božićnog slavlja u krugu obitelji, prijatelja i dočeka Nove!

Auuu…veselje, zabava, troškovi, sve će se to izmjenjivati u ovom periodu. Iako trošimo manje nego prijašnjih godina, jer je novaca u kućnom budžetu manje, ne odričemo se darivanja najdražima.

Mislimo li pritom i na sebe?! Što ćemo sebi pokloniti na kraju godine, kao nagradu za sve dobro što smo učinili za sebe i druge, kako ćemo  proslaviti uspjehe na poslovnom i privatnom planu?

Ako će “pasti” Božićnica ili kakav lijepi party, nećemo se valjda fotografirati ponovno u istoj odjeći kao lani. Evo jedan svježi prijedlog – zasjajite sa stilom! Šljokice su se vratile, u varijanti crnog i srebrnog, srebrno – sivog; dovoljan je samo gornji odjevni predmet posut ovim sjajnim ljuskicama, pa da i stare hlače ili haljina bljesnu!

Kombinacija srebrnog i crnog uvijek izgleda elegantno. Dodajte joj obavezne zatvorene cipele s platformom i petom ili gladijatorice te vrlo malo nakita ( blazer ili tunika posuta šljokicama dovoljno sjaji). Make up uz look?!? Crni kajal, lagani smoky eyes, usne u prirodnim, nježnim ružičastim ili breskvastim tonovima.

Posted by on Dec 4 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Neka sjaji!”

  1. Već škicam shine stvarčice, ne mogu si pomoći… 🙂

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA