Home » Dizajn, Inspiracija, Media, Slide » Wallpaper i Karl Lagerfeld zajedno za miris knjiga!

Wallpaper i Karl Lagerfeld zajedno za miris knjiga!

Parfem koji miriši na knjige? I to je moguće kad iza ideje stoji Karl Lagerfeld, slavni dizajner i vlasnik impresivne biblioteke. U suradnji s Wallpaper magazinom Karl se dosjetio i parfemu koji dočarava miris omiljene literature. Magazin je pozvao njemačkog izdavača Gerharda Steidla i avantgard parfimera Gezu Schoena da pokušaju “uloviti ” miris knjiga a Lagerfeldu je povjeren dizajn bočice za “Paper Passion.” Schoen je, nakon što su mu dostavljeni printani i neprintani materijali,  kreirao parfem iz samo četiri  sastojka, uključujući etil linoleat i neke drvenaste komponente dok je Lagerfeld novi miris vizualizirao unutar knjige.

Na početku knjige upisani su kraći eseji s potpisom Lagerfeld, Schoen,  Günter Grass i Wallpaper urednika  Tonya Chambersa.

“Beautiful paper is for me the top of luxury,” kaže  Lagerfeld. ”I am a paper freak. It’s a physical passion. I cannot live without paper. Touching perfect paper has something sensuous about it.”

Konačni rezultat ovog mirisnog  istraživanja i dizajna bit će dostupan online i u odabranim trgovinama, knjižarama i parfumerijama.

Foto: luxuo.com

Posted by on Jul 13 . Filed under Dizajn, Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA