Home » Inspiracija, Media, Slide » Govorite li modnim jezikom?

Govorite li modnim jezikom?

Da biste uspjeli u modnom svijetu, nije dovoljno imati samo lijepo lice i figuru, faktor x i sreću da upravo Vas odabere neki poznati dizajner  za svoju kampanju, neki modni časopis ili portal za svoj editorijal, advertorijal ili da vas zamijeti poznata modna agencija i upravo s Vama odluči krenuti u posao. Trebalo bi progovoriti i modnim jezikom, kako biste upoznali sve tajne  manekenstva te ovladati komunikacijskim vještinama. Poznavanje modnih  pojmova, lijepo ponašanje i komunikacijske sposobnosti otvorit će mnoga vrata te karijeru modela učiniti uspješnijom.

U nastavku donosimo pregled i opis najčešće spominjanih modnih  pojmova.

Editorijal je jednostavnim rječnikom rečeno, drugi naziv za objavu modnih fotografija u tisku no u posljednje vrijeme često se isti izraz spominje i za objavu modnih fotografija s određenom modnom tematikom i na modnim portalima te web  stranicama modnih dizajnera.

Među najcjenjenijim časopisima su još uvijek Vogue, Elle, Cosmopolitan no na tržištu je sve veći broj novih, manje poznatih magazina ali s velikim potencijalom i bitnih za karijeru modela. Pojava u prestižnim magazinima otvara vrata novim poslovima a jednako tako i snimanja za razne vrlo popularne modne blogove, portale.

Kvalitetan i stručni modni team, sastavljen od modnog fotografa, vizažista, dizajnera, uz Vaše veliko zalaganje, može od vas učiniti novog top modela.

Foto: Dora B. za Marla nakit, ” Hippie Glam”

Posted by on Jul 5 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA