Home » Media, Modni dizajneri, Slide » Dizajner Livie Giuggioli dolazi u Split na EFF!

Dizajner Livie Giuggioli dolazi u Split na EFF!

“We all have a story to tell; we all have a canvas, and my canvas is clothes.” – Jeff Garner

Poznati američki dizajner s londonskom adresom, Jeff Garner, modnoj publici poznatiji pod imenom Prophetik, potvrdio je svoj dolazak na Europe future fashion, gdje će predstaviti svoje kreacije od čistih organskih materijala koji su pečat njegovog jedinstvenog modnog rukopisa.

Velik utjecaj na oblikovanje rukopisa te općenito sklonost prema modi ostavilo je djetinjstvo provedeno u gradu Franklinu, gdje je odrastao u mirnom okruženju, usko povezan s prirodom što je kasnije razvilo svijest o upotrebi ogranskih materijala, a upravo ta činjenica danas ga izdvaja kao jednog od rijetkih dizajnera koji koriste sličnu metodu rada.
Od materijala najradije koristi lan i konoplju te organska bojila iz vrta, a inspiraciju za kolekcije pronalazi u svim blagodatima koje nam nesebično pruža majka priroda. Jeff Garner svoje kolekcije aktivno predstavlja na London fashion weeku, a prije osnivanja vlastitog branda radio je kao kostimograf za Amy Grant i Sheryl Crow. 2010. proglašen je eko dizajnerom godine. U devet godina postojanja branda kreacije s potpisom Prophetik našle su svoje mjesto u mnogim high-end buticima diljem Sjedinjenih Država, a među njima se nalazi i Fred Segal u Santa Monici koji je omiljen među poznatim osobama.

Suzy Amis Cameron i Esperanza Spalding samo su neke od poznatih osoba koje za pojavljivanja u javnosti biraju kreacije ovog iznimo ekološki osvještenog dizajnera, a upravo haljina koju je na 84. dodjeli glazbenih nagrada odijenula Esperanza Spalding uvrštena je među 10 najljepših haljina s crvenog tepiha prema mišljenju američkog Voguea, dok su talijansku producenticu Liviu Giuggioli mediji prozvali miljenicom Jeffa Garnera. Modna filozofija Jeffa Garnera i “različitost” njegovih kreacija izvrsno su prihvaćeni u SAD-u i Londonu, a organizatori EFF-a se nadaju da će se isto ponoviti i u srpnju u Splitu.

Posted by on Jun 28 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA