Home » Inspiracija, Stil » :)))))))))))))))))

:)))))))))))))))))

Zasigurno u mega ogromnom svemiru nismo sami. Stephen Hawking upozorava da im se ne bismo trebali javiti niti ih tražiti jer ne znamo njihove namjere! Eh, a što ako su aliens već među nama, u ljudskom obličju? Što ako je vaš atraktivni i pomalo čudni  susjed vanzemaljac? Šest pokazatelja koje često navode ufolozi a koji bi vas, ako ne navedu na promišljanje, mogli vrlo dobro zabaviti i nasmijati.

  1. Nenormalno dugo spavanje ili ostajanje budnima. “Dan na rodnom planetu vanzemaljca može biti dulji ili kraći od našeg”, kaže Brad Steiger, renomirani NLO istraživač i autor. Iz tog razloga, kaže, vanzemaljci mogu spavati u čudno doba dana ili pak ostajati budnima i nekoliko zemaljskih dana.
  2. Promjena ponašanja ili tjelesna reakcija u blizini uređaja koji emitiraju elektromagnetske valove. Na primjer, mikrovalna pećnica može izazvati osip kod vanzemaljaca, ako je suditi prema izjavama dr. Thomasa Eastona, teorijskog biologa i futuriste.
  3. Tjeskoba, stres, neugoda pri korištenju zemaljskog transportnog sredstva. Vanzemaljci nisu navikli na sigurne i napredne oblike prijevoza – zato se osjećaju neugodno i ugroženo prilikom vožnje u vlaku ili automobilu – koji su ustvari primitivna vozila za njih, objašnjava Steiger.
  4. Konstantno prikupljanje informacija. “Primarni cilj vanzemaljca je proučavanje našeg planeta – prikupljanje informacija je od vitalnog značaja za njih”, otkriva Steiger. Iz tog razloga, vanzemaljci mahnito kupuju novine, časopise, jezične priručnike i ostale materijale koji bi im na neki način mogao pomoći prilikom prikupljanja podataka, tvrde stručnjaci.
  5. Posjedovanje velike količine hi-tech opreme i naprednih računala. Steiger kaže da im je oprema potrebna radi spremanja i čuvanja podataka.
  6. Pogrešno korištenje svakodnevnih predmeta. Mnoge predmete koje mi uzimamo zdravo za gotovo vanzemaljci uopće ne znaju koristiti, objašnjava dr. Easton. ( izvor, metro-portal)

Hm, neki izvori navode da bi aliens mogli mirisati na jasmin. Da bi nas prihvatili, možda je najpametnije preuzeti njihov specifičan miris, koji bi mogao biti mješavina toplog bijelog ambera u bazi, drvenih nota u srcu i sunčanog indijskog jasmina na početku kompozicije. Baš poput čarobnog i neodoljivog  Aliena Thierry Muglera…;-)

[youtube id=”MlNJui2abrI” w=”490″ ]

Posted by on May 17 . Filed under Inspiracija, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “:)))))))))))))))))”

  1. ja sam alien! i to se odavno zna. pa nikom nisam uspio nauditi. hawking se pred kraj malo izgubio… zaboravio je na mene.

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA