Home » Kozmetika, Media, Slide » We like… Marc Jacobs Dot

We like… Marc Jacobs Dot

Marc Jacobs je uvijek pun iznenađenja. Ovaj put oduševiti će fashioniste širom svijeta novim mirisom tropske privlačnosti, upakiranom u ambalažu nalik bubamari.

Miris Marc Jacobs Dot  nastavlja veselu igru latica koje krase moderne i prepoznatljive bočice Jacobsove kolekcije. Crvene latice i kuglicu na čepu nalik bubamari u srcu cvijeta  ukrašavaju crne točkice. Dot je kreirao Annie Buzantian i Ann Gottlieb.

Cvjetno-voćna kompozicija mirisa okružena je egzotičnim notama kokosa i obgrljena plaštom meke vanilije.  U visokim notama je crveno voće kombinirano sa pitaya voćem (dragon fruit), a miris se nastavlja  cvjetnim triom orlovih noktiju, jasmina i cvjetova naranče dok u osnovi ostaje trag kokosa, vanilije, driftwood-a i senzualnog mošusa.

O inspiraciji za bočicu Jacobs je rekao za WWD: ” Točka je svevremenska; uzorak točke volim a kružna forma uvijek je lijepa. Ideja o neobičnoj bubamari sugerira slobodni duh i zaigranu ženstvenost. Također, bubamara donosi sreću.”

Izvor:  www.bodycare.becomegorgeous.com, www.punmiris.com

Posted by on Jun 17 . Filed under Kozmetika, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA