Home » Fashion report, Media, Modni dizajneri, Slide » Aleksandar Žarevec i Viktor Skeleta – „Najskuplja modna suradnja na Balkanu“

Aleksandar Žarevec i Viktor Skeleta – „Najskuplja modna suradnja na Balkanu“

 
Ono po čemu će se zasigurno pamtiti ovogodišnje izdanje Perwoll FASHION.HR-a je upravo revija mladog, talentiranog dizajnera Aleksandra Žarevca koji je za potrebe svoje revije ostvario suradnju s jednim od najpoznatijih i najboljih, također mladih dizajnera nakita, Viktorom Skeletom.

Aleksandar je već oduševio ljubitelje mode svojom prvom kolekcijom na posljednjem Dove FASHION.HR-u, te su ga mnogi već prozvali „hrvatskom Victoriom Beckham“, a za potrebe Cruise kolekcije ništa nije želio prepustiti slučaju.

Predstavio je kolekciju od 8 komada savršenih za ljeto ( kombinezoni, haljine i kupaći kostimi ) u bijeloj, zelenoj i crnoj boji s prizvukom „retra“ koji su oduševili, ali ono što je modnim zaljubljenicima upalo u oko su i dodaci koje je Aleksandar stavio na modele.

Upravo ti modni dodaci djelo su jednog od najcjenjenijih dizajnera nakita danas, Viktora Skelete. Za Viktorov nakit bori se svaka Hrvatica, a domaće i svjetske zvijezde godinama su zaljubljene u njega.

Suradnja ova dva dizajnera postala je veoma zanimljiva, a samim time i revija se iščekivala više no ijedna druga, te su svi željeli vidjeti spoj ova dva modna genija i nisu požalili. Revija je oduševila sve, a obje kolekcije ( Cruise i Trezor nakit ) već sada su ostvarile odličan feedback i kod kupaca u smislu narudžba – dovoljno je reći da je ova suradnja dobila epitet „Najskuplja modna suradnja na Balkanu“.

Viktor Skeleta zabilježio je veliki uspjeh i prošlo ljeto s posljednjom kampanjom i van granica Lijepe Naše kada je poznata Kristina Šalinović njegovu kampanju s dubrovačkom trendsettericom Stankom Arbanasin objavila na svome blogu.

Kako će se suradnja Viktora i Aleksandra razvijati samo će vrijeme pokazati, a nadamo se da ćemo uskoro ukoliko dođe i do snimanja LookBooka za Cruise kolekciju Aleksandra Žarevca vidjeti njihovu suradnju i službeno pod svjetlima reflektora.

Posted by on Jun 17 . Filed under Fashion report, Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA