Home » Media, Slide, Trendovi » We like… www.sojeans.co.uk

We like… www.sojeans.co.uk


Vjerojatno nema muškarca i žene u civilizacijom dotaknutom dijelu  planete koji nije isprobao neku vrstu traperica. Ovaj superpopularan komad odjeće doživio je  veliku evoluciju od tridesetih godina prošlog stoljeća, kad je najčešće bio nošen  kao radnički overall, u tvornicama Europe i Amerike. Neki podaci kažu, prve tarperice su nošene među rudarima u Kaliforniji, drugi rado spominju kauboje u robusnoj odjeći izrađenoj od jeansa.  Činjenica je da su tvrtke Levi’s i Wrangler najviše doprinijele popularnosti jeansa u svijetu a mladi rokeri i hipiji šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća potpuno ih prihvatili kao osnovni dio svoje garderobe. Danas se jeansom ne bave samo tvrtke specijalizirane za proizvodnju i trgovinu jeans proizvodima; nerijetko je jeans inspiracija mnogim svjetski poznatim dizajnerima, koji ga rado ubacuju u svoje kolekcije.

75 poznatih brandova, 1200 modela i pomoćnik u kupovini, jeans ekspert, sve na jednom mjestu – tko ne pronađe svoj idealni model traperica na stranici sojeans.co.uk nek ipak umjesto njih počne nositi donji dio trenirke.

Posted by on Jun 14 . Filed under Media, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA