Home » Inspiracija, Kozmetika » Muževno & osvježavajuće!

Muževno & osvježavajuće!

Modna kuća Lolita Lempicka u 2010 lansira novi muški miris, L’Eau au Masculin, namijenjen muškarcima čistog srca u potrazi za pravim esencijama!

L’Eau Masculin balansira citrusno-drveno-začinskim aromama, otvarajući se ružičastim paprom i verbenom. U srcu ovog lijepog mirisa nalaze se sofisticirane i elegantne arome jasmina i ružičaste djeteline (violet wood – oxalis violacea) a  u osnovi su vetiver i drvo masline, koji doprinose eleganciji i intenzitetu.

Bočica je zelene  boje, ukrašena prepoznatljivim gravurama bršljana. Čep i detalji na bočici ukrašeni su bajkovitim i elegantnim metalik srebrnim detaljima. L’Eau Masculin spaja u sebi snagu i čisto srce muškarca, sa snagom i čistoćom prirode, izdvajajući jedan od najbitnijih elemenata kao inspiraciju – vodu.

Na intenzivan način, iskričavo, svjetlucavo i osvježavajuće predstavlja novu muževnost, povezanu s iskonom, prirodom. ( izvor: pun miris)

Posted by on May 17 . Filed under Inspiracija, Kozmetika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Muževno & osvježavajuće!”

  1. Nekako mi zvuci savrseno za moj ukus.
    U nabavi ga ima, gdje?

    P.S. Stari je bio vise orjentalan. 😉

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA