Home » Kozmetika, Media, Slide » H&M make up za ljeto 2012

H&M make up za ljeto 2012

Glamurozna šminka ovoga ljeta u H&M-u savršen je dodatak sezonskim tropskim kupaćim kostimima. Ruž za usne svijetlocrven je, ružičasto-breskvast ili boje crvene trešnje, a živost nijansi usklađena je s otiscima na pakiranju. Također se nudi sjajilo za usne u crvenoj, vrućoj ružičastoj i sjajnoj svijetloružičastoj boji.


Palete sjenila za oči u nijansama su vodenoplave pomiješane sa smeđom, a lak za nokte u luksuznoj je zlatnoj, vodenoj metalik zelenoj i bogatoj svijetloj vrućoj ružičastoj boji.


Sjajni brončani prah dodaje završni sjaj, a proizvodi za tijelo poput losiona za tijelo i gela za tuširanje unose duh odmora mirisima “citrus passion” i “white ginger”.


Kao i u slučaju pakiranja s printom, šminka i toaletne torbice s tropskim printom znače da izgledate jednako dobro i kada nosite te proizvode i kada ih sami upotrebljavate.

Posted by on May 27 . Filed under Kozmetika, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA