Home » Inspiracija » Satisfashion: KANYE WEST

Satisfashion: KANYE WEST

Pročitala sam negdje da je Kanye West dugo prije no što je evoluirao u rap superzvijezdu, bio uspješan producent. Ne znam mnogo o njegovim glazbenim počecima, priznajem, Kanyeu su me privukla dva, tri njegova bolja glazbena uratka i osebujan modni stil.

Po mnogim modnim časopisima nazivaju ga style ikonom, što me dodatno ponukalo da bolje istražim njegov modni izražaj. Već letimičan pogled na par fotografija otkrio je da se Kanye opredijelio za jedinstvenu mješavinu retro, preppyja i hip hopa. Hodajući ponekad i po samom rubu mode i ukusa, Kanye je tijekom godina pokazao opsjednutost svojom slikom u javnosti  ali i sklonost vlastitoj kreaciji.
Tako se okušao i kao dizajner na dva različita modna projekta: kolekciji muške obuće za Louis Vuittona ( Kanye za GV) te lansiranjem svog osobnog labela, Pastelle.

Kad govori o Pastelle, Kanye često napominje da je moda njegova prva ljubav i da je on “…dizajner prije nego reper.“ Bio Kanye na koncertu, crvenom tepihu ili u backstageu, uvijek je posvećen glazbi i stilu te ima osjećaj za ono što je hip i potrebu da mijenja modna pravila. Na popisu njegove omiljene odjeće često su: saten blazeri, odijela i košulje kombinirane na funky način, ponekad ga zainteresiraju i futurističke kreacije.

Kanye voli i polo majice, veste uočljivih reljefa, krzno, stil 70 –ih i 80 –ih, naročito kod sportske odjeće. Voli boje i ne boji se eksperimentirati s limeta zelenom, ružičastom, električno plavom. Odjeći često dodaje velike, zlatne ogrlice i zanimljive naočale.

Definitivno, Kanye style nikako ne prolazi neprimjetno i inspiracija je mnogim muškarcima. Otud vjerojatno i style icon titula.

Posted by on May 16 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA