Home » Accessories, Media, Nakit, Slide » Osvojite kožne narukvice by Sabina Sokač!

Osvojite kožne narukvice by Sabina Sokač!

SABINA SOKAČ designer-artist je članica ULUPUH-a (Udruženje likovnih umjetnika primijenjene umjetnosti Hrvatske).

“Nakon završene srednje Tekstilne škole, smjer dizajn, radila sam u obiteljskoj tvrtci gdje sam prošla sve faze rada, od samog dizajna preko krojenja, šivanja, do prezentacije i prodaje gotovih proizvoda. Jedan od uspješnijih rezultata iz tog vremena je kolekcija kožnih jakni za talijansku tvrtku Stefanel koju sam izradila 1992.
Osamostaljujem se 2005.  i od tada izradjujem unikatni, ručno rađen accessoar (nakit, torbe, kape…) i unikatne komade odjeće.

2012. ostvarila sam suradnju sa vodećom Hrvatskom tvornicom dječje obuće BAMBI za koje sam izradila dizajn cipela i haljina ” Sabina Sokač za Bambi”.

Kao jedan od vodećih kreativaca grada Varaždina izabrana sam za sudjelovanje u projektu potpore u razvoju (inkubacija) uz potporu Tehnološkog parka Varaždin, grada Varaždina i UNDP-a. “, priča o sebi dizajnerica , koja iza sebe ima i brojne nastupe na raznim modnim manifestacijama, revijama i izložbama

Sudjelovala je i na 1. i 2. Fashion HR industriji, sajmu mode sa uspješnom prezentacijom accessoara „Sabina Sokač design“ i u sklopu BAMBI prezentacije cipelica i haljinica „ Sabina Sokač za Bambi“. Sandalice su prikazane na reviji DOVE FHR uz reviju odjeće Zigman za Bambi. 2012. Sabina je sudjelovala i na skupnoj izložbi novih članova ULUPUH-a u Galeriji ULUPUH, Zagreb te u sklopu tvornice BAMBI sa dizajnerskim sandalicama i haljinicama BAMBI BY SABINA SOKAČ na 3. sajmu mode FASHION.HR INDUSTRIJA.

Accessoari i odjeća izrađeni su od kože, špage, ručno izrađenog filca, finih tkanina, ručno bojanih drvenih oblika, metala, stakla, Swarovski kristala, poludragog kamenja (tirkiz, sunčev kamen. Razne materijale prilagođavau nosive skulpture te nisu za serijsku proizvodnju. S takvom izradom i dizajnom hrani svoju, ali i duše žena koje žude za nečim snažnim, posebnim i drukčijim, a ujedno toplim ženstvenim i nadasve nosivim.

“Dizajn sa mojim potpisom nose žene različite dobi i statusa a neke od žena u javnom životu su Kristina Šalinović jedna od najuspješnijih Hrvatskih modela sa inozemnom karijerom, Miss Universe Marijana Kužina s kojom često poslovno surađujem, glumice Leona Paraminski, Nansy Abdel Sakhi, novinarke HTV-a Tamara Peras, Elizabeta Gojan, Ines Preindl, direktorica TZ grada Varaždina Branka Tropp te mnoge druge dame.

Dizajn izrađen za potrebe tvorničke proizvodnje sasvim je druga priča, jednako zanimljiva i puna izazova,priča koja omogućuje većem broju ljubitelja mode da uživaju u hrvatskom dizajnu po pristupačnijim cijenama. Sandalice Sabina Sokač za Bambi nosi talentirana djevojčica prelijepog glasa Antonija Dora Pleško, finalistica šoua Nove tv „Hrvatska traži zvijezdu“ u 2010. “

U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti dvije nagrade, u svakoj po jednu predivnu narukvicu potpisa Sabina Sokač.
Da biste sudjelovali u ovoj nagradnoj igri potrebno je :

biti fan whattafashion.com
– biti fan sabina sokač stranice
– u prostor za komentare na fan stranici whattafashion.com upišite sabina sokač design
Nagradna igra počinje 26. svibnja 2012. u 12 h i traje do 1. lipnja 2012. u 12 h.

Sretno!

Posted by on May 26 . Filed under Accessories, Media, Nakit, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA