Home » Interview, Media, Slide » We like… 2Cellos!!!

We like… 2Cellos!!!

Ovaj dvojac više nije potrebno previše niti predstavljati. Već su svi čuli za fantastični duo koji će održati veliki koncert u zagrebačkoj Areni Zagreb 12. lipnja – Stjepan Hauser i Luka Šulić!

1) Kako ste vas dvojica započeli suradnju i kako ustvari kreće 2Cellos priča?

Mi se znamo jos od tinejdžerskih dana, sretali bi se na raznim seminarima i natjecanjima, čak su nas i smatrali najvećom konkurencijom! Nitko tada nije ni slutio da cemo jednog dana udruzit snage i započet zajednički projekt! Oduvijek smo mi nesto kemijali i htjeli napravit nešto zajedno, ali smo studirali u različitim državama, Luka je bio u Beču, a ja (Stjepan) u Londonu. Tek kad je Luka došao na postdiplomski studij u London, sve je eksplodiralo! Postali smo nerazdvojni i ideje su se stvarale brzinom munje, cijeli projekt je započeo u svega par dana!

2) Čiji dizajn nosite na koncertima, imate li stilista? Koliko pozornosti pridajete svom fizičkom izgledu?

Uglavnom nosimo Dolce & Gabanna odijela, imamo ih svih vrsta i boja, obožavamo ih!  Kad gostujemo na tv showovima ili kad radimo fotografije, onda uvijek bude i stilist sa nama, ovako za svakidašnje koncerte ga ne koristimo. Ne obraćamo puno pozornosti na izgled, pokusavamo izgledati što prirodnije!

Nastavak sjajnog intervjua čitajte na    lacouture.hr

Posted by on May 18 . Filed under Interview, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA