Home » Inspiracija, Media, Slide » Osvojite poklon škrinjicu!

Osvojite poklon škrinjicu!

Nakon godina izrade nakita autorica ovih prezgodnih poklona, Adela,  poželjela je malo promjene i  posvetila se dekupaž tehnici  i izradi škrinjica.
Nakon što je postala majka  poželjela je napraviti nešto za svoju bebu, škrinjicu u kojoj će sačuvati prvi pramen kosice, prvi zubić.

I tako je krenulo: prva je bila za njenog Vida, a nakon toga ih je poklanjala djeci prijatelja i poznanika. Ubrzo su krenule prve narudžbe za škrinjice jer su ljudi bili oduševljeni idejom!  Danas Adela  izrađuje škrinjice s motivom, bojom prema spolu djeteta i imenom po želji a sa unutrašnje strane poklopca navodi datum, sat, težinu i dužinu djeteta pri rođenju ili prigodan tekst.

Dimenzije škrinjice su 30 x 20 ali prema želji  može se izraditi i manja ili veća i to je u potpunosti hrvatski proizvod.

Adela sve radi u dogovoru sa naručiteljem i svakom  detalju se maksimalno posvećuje.  Dobitnik u ovoj nagradnoj igri moći će sam odabrati što želi, te nagrada stiže poštom u roku 8 dana.

Ovakve i slične škrinjice mogu biti krasan dar majci i bebi, ali isto tako s prigodnim motivom i za vjenčanja, Pričest ili u nekoj drugoj prilici.

Da biste sudjelovali u ovoj igri trebate:
1. biti fan whattafashion.com i poslati zahtjev za prijateljstvo na Adela Adam
2. napraviti share ovog teksta sa fan stranice whattafashion.com
3. odgovoriti točno na pitanje:  Koje je ime Adelinog sina?
Svoj odgovor upišite u prostor za komentare na fan stranici whattafashion.com.

Nagradna igra počinje 18. svibnja u 9 h i traje do 22. svibnja u 9h.

Sretno!

Posted by on May 18 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA