Home » Media, Slide, Trendovi » H&M pokreće H&M for Water!

H&M pokreće H&M for Water!


H&M pokreće H&M for Water, kolekciju odjeće za odmor nadahnutu havajskim stilom za cijelu obitelj, u kojoj se 25 % od prodaje daruje organizaciji WaterAid koja osigurava čistu vodu i higijenu u nekim od najsiromašnijih područja na svijetu. Kolekcija okupana suncem u potpunosti s lakoćom sažima havajski stil s haljinama i suknjama s printom palminog lišća uz topove s vezanjem oko vrata i odgovarajuće suknje s nostalgičnim cvjetnim printom.

Također donosi retro kupaće kostime i cijelu liniju modnih dodataka kao što su prozirne torbe za plažu i marame za glavu.

Za muškarce je košulja s printom palminog lišća obavezan ljetni artikl u kombinaciji s kratkim hlačama s printom, sunčanim naočalama i sandalama.


Za djecu tu su topovi s odgovarajućim suknjama za djevojčice te košulje i kratke hlače za dječake – sve s istim printovima kao i za odrasle.

Kolekcija H&M for Water uključuje odjeću izrađenu od organskog pamuka i drugih održivih materijala i prodavat će se od 31. svibnja na internetu i u otprilike 200 prodavaonica u cijelom svijetu.

Posted by on May 8 . Filed under Media, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA