Home » Media, Slide, Trendovi » Tribute to the homeland

Tribute to the homeland

Najljepšim i najsočnijim patliđanima, rajčicama, šarenim, mirisnim cvjetnim buketima južnih krajeva nije odolio ni modni duo Dolce & Gabbana. Nadahnut biljnim, povrtnim svijetom i shoppingom na sicilijanskim tržnicama, odlučio je ove sezone ponuditi vlastitu modnu priču, kroz koju se provlači prepoznatljiv modni rukopis –  Dolce vita chic.

Kad se spoje ideje senzualnog juga ( Sicilija) i sjevernjačka elegancija (Milano), krajeva odakle dolaze ovi cijenjeni dizajneri, stiže savršeni modni spoj kojemu vrlo teško može odoljeti svaka moderna, temperamentna žena.

Na ulici ili u noćnom izlasku lako ju je uočiti i prepoznati, atraktivna je i samouvjerena, voli ženstvenu odjeću koja naglašava njenu siluetu.

Ovog proljeća i ljeta danju biste ju mogli vidjeti u suknji ili haljini s mega printom paprika  ili patliđana a navečer će ova zavodnica zasjati u maloj crnoj haljini prekrivenoj crnom finom čipkom.

Uz razigrani dnevni look birati će torbicu neutralnih tonova, s ručkom i preklopom, po uzoru na torbice koje su pedesetih nosile žene u njenoj obitelji.

Uz bijeli jeans nositi će šarene topiće cvjetnih uzoraka i nezaobilazni shopper!

Poput samih dizajnera, Dolce Gabbana žena zaljubljena je u život i prirodu pa joj je vrlo zabavno ponijeti neku od hranjivih namirnica i kao modni detalj, na uhu i oko vrata!

Foto: mytheresa.com

Posted by on Apr 28 . Filed under Media, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA