Home » Accessories, Media, Nakit, Slide » Osvojite komplet Daisy!

Osvojite komplet Daisy!

Nakit Daisy potpisuje Maja, apsolventica arhitekture u Ljubljani i ponosna majka četveromjesečnog dječaka.  Završila je Srednju školu za umjetnost i dizajn a izradom nakita počela se baviti na nagovor prijateljice.

Nakit koji se prvi našao u Daisy ponudi bile su narukvice a autorica često izrađuje i komplete narukvica sa naušnicama te prstenje. Također nakit  izrađuje i po narudžbi, primjeren za sve prigode,  svakodnevne šetnje, druženje s prijateljima, izlaske ili za nešto svečanije prigode kao što su vjenčanja i maturalne zabave. U skladu s tim zahjevima, bira i razne materijale za izradu:  drvene, plastične i staklene perlice te metalne komponente, privjeske i Swarovski perle.

Nakit Daisy je pronašao dom u raznim krajevima Hrvatske ali i susjedne  Slovenije.
U našoj novoj nagradnoj igri možete osvojiti komplet narukvicu i naušnice na iglicu iz Daisy vintage kolekcije. Da biste sudjelovali u igri potrebno je:
1. Biti fan whattafashion.com
2. Biti fan NakitDaisy
3. U prostor za komentare ispod linka na ovaj članak, na fan pageu whattafashion.com upišite: nakit daisy

Nagradna igra počinje 25. travnja u 16 h i traje do 28. travnja u 16 h. Sretnu dobitnicu/dobitnika odabrati ćemo pomoću random.org te njeno/njegovo iem objaviti na fan pageu whattafashion.com 28. travnja iza 22 h.

Sretno!

Posted by on Apr 25 . Filed under Accessories, Media, Nakit, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA