Home » Media, Trendovi » Svestranost bijele T shirt

Svestranost bijele T shirt

Obična bijela T shirt jedan je od najpristupačnijih i najjednostavnijih odjevnih predmeta, koji svoje mjesto ima u svakom ormaru, zar ne? No, najčešće ju nosimo samo u sportskim i casual kombinacijama, uvjereni kako nam najbolje pristaje uz njih. Ove sezone bijela T shirt zauzima značajnije mjesto u modi, brojni stilisti predlažu ju i u ladylike varijanti.

Kako ju kombinirati? Inspiraciju potražite u nekoliko stylinga koje predlažemo.

Easy-Chic à la Isabel Marant: Bijela meka T shirt kombinirana sa prozirnom suknjom čini ležernu siluetu,  lagani, nekomplicirani look. Ovdje je kombinirana uz Isabel Marant cipele i Balenciaga torbu.

Bijele T shirts postoje u raznim varijantama, vrlo dubokog i plitkog vratnog izreza ili sa zanimljivim detaljima, poput ovog na majici potpisa Fendi – ukrasnim vezivanjem na ramenu. Fendi ove sezone kolekciji dodaje  daškak etno stila, a oduševljava pritom jednostavnim rješenjima – upečatljivim detaljima poput vezivanja na ramenom dijelu i decentnom siluetom

Nabavite istu ili sličnu T shirt ( ima ih u H&M-u), ponesite ju na način prikazan na fotografiji, uz ležerne hlače na vezivanje, za urbano-ležerni look. Ovdje je bijela T shirt kombinirana sa hlačama i torbom potpisa Fendi i  Chloé Plateau Sandalama.

Miu Miu nudi T shirts s dodatkom kamenčića, perli, kristala te ih kombinira uz zvonaste suknje za ležeran i glamour look.

Da biste ponovili ovaj look dovoljno je uzeti običnu T shirt te ju nositi na isti način, ali dodati upečatljiv i bogat  nakit, svaki put neki drugi, da bude zanimljivije

Jednostavno i elegantno u isto vrijeme, idealan izbor za cvjetni trend, djeluje Dries Van Noten ležerna T shirt, u kombinaciji sa Dries Van Noten suknjom, sandalama i Fendi torbom. Lijepa dnevna kombinacija, za posao ali i druženje s prijateljima u gradu.

Foto: mytheresa.com

Posted by on Apr 22 . Filed under Media, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA