Home » Media, Modni dizajneri, Slide » Stiže Bubble!

Stiže Bubble!

Dizajnerica Maja Hrastinski predstavila je novu ljetnu kolekciju višenamjenske odjeće i modnih dodataka koja se sastoji od pet jednostavnih haljina, svaka s pripadajućim remenom, te  dvije torbe.

Svaka od haljina može se nositi na najmanje dva načina, a sama promjena izgleda postiže se bilo rotacijom bilo spuštanjem i podizanjem naramenica, ovisno omodelu.

Torbe pak, svoju transformaciju postižu prekopčavanjem drukera na ručkama ovisno o željenom načinu nošenja. Bubble kolekcija dobila je  naziv po balon kroju, na kojemu se temelji izrada čitave kolekcije a inspiracija za nju proizlazi iz želje za praktičnošću i višenamjenskom uporabom i pojednostavljenjem odjeće.

Modeli su dostupni u nekoliko kombinacija boja i tri osnovne veličine: S,  M i L, a moguća je i izrada po mjeri.

Kolekcija Bubble, kao i oba  dosadašnja modna koncepta mlade ,Tuba  i Transforma, dostupna je putem internetske prodaje te trenutno u dućanima u Dubrovniku i Zaboku.

Upoznajte Maju Hrastinski  preko interviewa koji je dala za naš portal

Posted by on Apr 20 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA