Home » Accessories, Media, Nakit, Slide » Osvojite nakit Nakitarna!

Osvojite nakit Nakitarna!

Unesite zabavu i malo humora u svoju svakodnevicu! U tome će vam pomoći nakit Nakitarna!

Iza imena Nakitarna stoji Nina, žena i mama u tridesetima, velika zaljubljenica u nakit iz fimo mase. Kao inspiracija za nakit poslužili su joj likovi životinja te oni iz crtanih filmova i stvari iz svakodnevnog života.

Svoj hobby obožava a ponekad nešto od radova i podijeli pa je ovaj put odlučila našim čitateljima dati priliku da osvoje supersimpatične naušnice. Da biste ih osvojili, trebate biti fan whattafashion.com te odgovoriti na nagradno pitanje:

Koju životinju Nina najradije izrađuje iz fimo mase? Koju namirnicu bi trebali mazati na kruh ali ju ipak svi najradije jedemo žlicom? Koje popularne likove iz crtića najčešće nosi na uhu?

Nagradna igra počinje 17. travnja u 18 h i traje do 20. travnja u 18 h. Svoje odgovore ostavite na našoj fan stranici ispod linka na članak. Dobitnicu/dobitnika nagrade odabrati ćemo pomoću random.org te njeno/njegovo ime objaviti na fan stranici iza 22 h, 20. travnja.

Sretno!

Posted by on Apr 17 . Filed under Accessories, Media, Nakit, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA