Home » Media, Slide, Trendovi » Nosite li Boyfriend jeans?

Nosite li Boyfriend jeans?


Nema žene koja ne uživa u jeansu. Zahvaljujući modernim tehnologijama na tržištu je prisutan sve veći izbor jeansa raznih struktura, obojenja, efekata i uvijek prilikom kupovine novog pobjeđuje onaj u kojemu se najudobnije osjećamo, koji možemo kombinirati na razne načine a jamči dugotrajnost. Trendsetterice će vjerojatno posegnuti za trendy bojama i efektima novog jeansa, ne mareći previše za njegovu kvalitetu  no style addicts birati će modele  kojima mogu dokazati svoju vlastitu maštovitost. Jedan od jeansa koji trebaju imati u ormaru je “boyfriend jeans”.

Katie Holmes je jedna od onih slavnih osoba koje se smatraju najzaslužnijima  za “boyfriend jeans” maniu a sam naziv jeansa upućuje na  njegovo porijeklo. Baggy i trajan, kao da je izašao iz ormara vašeg partnera. Nosiv uz obične t shirts i niske cipele, kombinacije koje ga “smiruju” a tako glam kad ga nosite uz ženstveni top! Pruža mnoge mogućnosti za styling, ženstvene linije gornjih odjevnih predmeta daju stabilnost “muškima” od jeansa a pogodan je  i za sportske varijante.

Prigovara li vam vaš partner, kako mu djelujete poput dječaka u ovoj vrsti jeansa, iznenadite ga obućom koja zadržava vašu ženstvenost, pumps ili stilettos. Pritom potfrknite nogavice. Također ovaj jeans nosite uz flip flops, gladijatorice i klompe s povećom petom.

Na priloženim fotografijama i donjem linku nekoliko prijedloga stylinga.

www.moehfashion.com

Foto: 7trends.de

Posted by on Apr 11 . Filed under Media, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA