Home » Inspiracija, Trendovi » Noge na sunce! 2

Noge na sunce! 2

Nema smisla pokrivati noge, ako su lijepo oblikovane i vitke! Još poneki posjet solariju povećati će njihovu atraktivnost! Kratke hlačice ( hot pants) sjajan su izbor za nadolazeće tople dane. No, prilikom njihove kupovine, vodite računa o svojoj figuri i obliku nogu! Nije svaki model za vas. Vrlo kratke i uske, gotovo kao bokserice, idealne su za vrlo mlade, visoke  djevojke, vitkih dugih nogu. Što ste starija, birajte duži i malo širi model.

Važno je u njima izgledati mladoliko a ne mlado! Kratke hlače mogu se nositi i u ured ali ih tada treba kombinirati s elegantnim blazerima te birati nešto duže s crtom po sredini. Modni dodaci – umjereno. IN boje kratkih hlača 2010: khaki, maslinasta, pastelni  tonovi.

Kruškolikom obliku tijela najbolje pristaju modeli koji se malo sužavaju na porubu i tamnije boje. Izbjegavajte hlačice s manđetom! Dobar izbor su i hlačice s crtom po sredini nogavice. Uz svoje kratke hlače  ponesite cipele s manjom petom, naročito ton u ton s hlačicama da vizualno produžite nogu. Tijelo bez oblina ima svoj model kratkih hlačica! Lepršavije, šire ili s nešto nabora, svjetlijih boja!

Gornji dio, top, neka ima aplikacije, nabore ili volančiće. Žene koje imaju odlične noge ali problem šireg struka i jače grudi trebale bi kombinirati svoje hot pants s lepršavim topom ili zanimljivom tunikom.

Posted by on May 14 . Filed under Inspiracija, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA