Home » Marla, Media, Slide » Osvojite haljinu iz Marla LBGD kolekcije!

Osvojite haljinu iz Marla LBGD kolekcije!

Ponovno se igramo! Ovaj put vam darujemo malu crnu haljinu iz MARLA LBGD kolekcije, vel 36, unikat, koju možete osvojiti za vašu kćerku, prijateljicu ili sebe.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo  fanovi whattafashion.com portala  i našeg sestrinskog portala marla-design.com.

Portal WHATTA FASHION nasljednik je jednog od vodećih fashion web portala u Hrvatskoj – marla-design.com

Na whattafashion.com dvojezičnom portalu možete dodatno pratiti mušku domaću i svjetsku modu te čitati textove na engleskom jeziku.

Sve što trebate učiniti da biste sudjelovali u našoj nagradnoj igri je postati naš fan ( ukoliko još niste), dakle, stisnuti like na obje fan pages i u prostoru za komentare ispod linka na ovaj članak, na bilo kojoj od ovih fan stranica ostaviti svoj odgovor na pitanje:

Koja je od naših kolumnistica personal shopper?

a) Durica  b) Ana Anna  c) Mariann

FAN PAGES:

Whatta-Fashion-Fashion and Lifestyle portal

marla-design.com – Fashion portal

Haljinu koju darujemo, s gornje fotografije, možete bolje pogledati na  www.marla.hr na fotografijama 12/27, 13/27, 15/27, 17/27.
To je mala crna haljina bez naramenica, sa zanimljivim dodatkom u bočnom dijelu i dužine do pola bedara, koju možete nositi za večernji izlazak u klub ali i za svečane prigode, a jednako lijepo joj pristaju decentni i krupniji nakit.

Nagradna igra traje do 29. veljače u 12 h a ime sretne dobitnice ili dobitnika, odabrano pomoću random.org,  objaviti ćemo u srijedu iza 22 h.

Sretno!

Posted by on Feb 27 . Filed under Marla, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA