Home » Accessories, Kolumne, Media, Slide, Text by Ana Anna » Vitaminic spring

Vitaminic spring

 

U Trstu je danas bilo 16°, i sunce je bilo toliko jako da su već skoro svi Tršćani bili na Barcoli. Svi već osjećaju proljeće i žele svoje zimske kapute zamijeniti laganijom odjećom, pa tako i ja.

Prolazila sam ispred Rosiserli (Corso Istalia, 10) i pogledala  u njen izlog…nije mi preostalo drugo nego ući!
Kao  na SS 2012 fashion showu –  nova kolekcija, počevši od ovih Leghilà torbi “vitaminic” boja do over T-shirt Stelle McCartney sa Havaiian printom, koji karakterizira cijelu njenu kolekciju. O ovoj plavoj Miu Miu torbi ne treba ništa reći, no za mene i dalje ostaje top ova Givenchy torba.

Prodavačice su vadile  nove stvari, to mi je bila savršena prilika  da poslikam musteve ove sezone i pripremim proljetne outfite.

Ne zaboravite da se možete zabaviti on line shoppingom najpoznatijih brandova na www.firebrands.it a ako vas nešto više interesira slobodno se javite na kontakt.PERSONAL-SHOPPERFASHION-FINDER-ANA-ANNA

Posted by on Feb 26 . Filed under Accessories, Kolumne, Media, Slide, Text by Ana Anna. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA