Home » MARLA partneri » Skitnica u teatru!

Skitnica u teatru!

Koju ste predstavu gledali, pri zadnjoj posjeti kazalištu? Možda nije pravi trenutak za ovo pitanje?! Najiskrenije, ja se više i ne sjećam njenog naziva.

Nije li otužno, da su nas ubrzani tempo života i posao potpuno udaljili od kulture i približili nam neki novi, pomalo bešćutni život ispred ekrana i tipkovnica? Nekad smo za kazalište pomno birali svečanu odjeću, ako ne svečanu, onda barem neki novi modni detalj; danas onamo odlazimo u trapericama, sportskoj obući, često s manjkom stila.

Vrtlog života presložio je stvari i navike, presušili smo s osjećajima… Postoje kazališta koja na prvi pogled osvajaju svojim šarmom, ona su mlada i energična, kreativna i svježa, prije svega namijenjena mlađoj publici.

Jedno je od njih KNAP, iako smješten izvan centra Zagreba, unutar KC Peščenica, zahvaljujući odličnom spoju truda, talenta i umješnosti svojih kreativnih timova te brojnim kvalitetnim predstavama, dobitnik je većeg broja priznanja i nagrada.

Oni, kojima je posjet kazalištu dio tjednog menija, već znaju da KNAP stavlja naglasak na mlade i njihovo obrazovanje te odlično obrađuje i tematiku konformizma, mladenačkog života i lutanja.

Jedna od aktualnih predstava na njegovim daskama, Skitnica, dotaknuti će skitača u nama i sigurno ga pridobiti da susreti s kazalištem postanu gotovo svakodnevna disciplina.

Posted by on Dec 2 . Filed under MARLA partneri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Skitnica u teatru!”

  1. Planiram već neko vrijeme otiči do kazališta, ali stalno je slobodno vrijeme problem… odnosno ndostatak istoga! 🙁

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA