Home » Kolumne, Media, Slide, Text by Ana Anna, Trendovi » Perfect gift 1 – Burberry, Chloè, D&G…

Perfect gift 1 – Burberry, Chloè, D&G…

Naša personal shopperica Ana ponovno u akciji. Ovaj put bliži se doba darivanja stoga vam je pripremila nekoliko interesantnih prijedloga za darove pod bor.

Ovo je vrijeme kada trčim iz trgovine u trgovinu i tražim “a perfect gift” za nju i njega. Pošto sam sigurna da će sigurno netko zatražiti moju pomoć u zadnji čas (desilo se više puta) moram točno znati gdje se što nalazi i koliko košta.

Ove smo se godine morali osigurati da imamo na sebi ili sa sobom barem jedan modni dodatak fluo, a ako nemate, ovo je zadnji čas da stavite u ormar nesto zeleno, žuto ili narančasto. Re Artùpredlaze ove D&G fluo bags.

Pošto su nas ove godine pomalo svi dizajneri vraćali čak do stila četrdesetih godina i polako nam uvukli pod kožu retrò style, ne mogu nedostajati rukavice i šeširi; ovdje na slici sve Burberry (Re Artù, San Spiridione,TS) i bijela košulja u stilu Katharine Hepburn ili Hayley Atwel u filmu “Captain America”..ovdje u malo modernijoj verziji See By Chloè.

Za one koji ne žele baš mnogo razmišljati o poklonima, ova je vitrina puna Guccievih gadgeta idealno rješenje.

Kontakt: Ana Anna (Facebook page)

Posted by on Dec 1 . Filed under Kolumne, Media, Slide, Text by Ana Anna, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA