Home » Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Ana Anna » Young Fashionist

Young Fashionist

Moram priznati da već godinu i pol, dvije,  imam sve više mladih fashionista koji ne žele gubiti vrijeme po trgovinama tragajući za savršenim odjevnim predmetom, stoga traže moju pomoć. Mnogi od njih si barem jednom u dva mjeseca (neki više, neki manje) zažele vip tretman, jedan kvalitetan i moderan total look kojeg si svi mogu priuštiti, iskoristiti ga u svakoj prilici i pritom biti fashion.

Jedna od mojih vjernijih mladih klijentica je i Sandra s kojom smo obišli jedan od naših najdražih dućana u kojem možete naći sve od Paul Frank branda, Franklin & Marshall, Carhartt, Combo, Sessun, 55Dsl…a to je “Blondie deluxe wear” u ulici San Spiridine.

Dan prije, kao uvijek, krećem u obilazak i ako mislite da je mlade lakše obući mogu vam reći da nije tako; zahtjevni su i znaju točno što žele.

Stavljam na pult sve što bi ju moglo interesirati i počinjem sastavljati prve kombinacije. Nakon dva sata posla “štand” je za Sandru spreman i sutra joj ne preostaje nita drugo nego da isproba i odluči.

Rezultat odličan. Dva kompleta sako i hlače Sessun, dva pulovera  Franklin & Marshall, pulover s remenom Sessun, sa crnom midi suknjom i plavi kaput s kapuljačom.

Ja zadovoljna poslom, ona shoppingom, pa kao uvijek odlazimo na završni caffè u Roma 4 i planiramo novi  shopping trip.

Ako ikad želite probati čari personal shoppinga slobodno se javite na kontakt:
ANA – PERSONAL SHOPPER
Love you fashion victims,
Ana Anna

Posted by on Nov 14 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Ana Anna. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA